Fuat Köse: Giresun’da rant belediyeciliğine son vereceğiz

GİRESUN-BHA Köse yaptığı açıklamada ‘’Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini şekillendirecek olan yerel seçime doğru ilerliyoruz. Şehrimizin sokaklarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz. Ordu ve Trabzon arasına sıkışmış Giresunumuz, hizmet açısından komşularının çok gerisinde kalmıştır. Beş yıl önce, iktidarın desteğine sığınıp göreve gelen AKP’li belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduğu gibi güven ve itibarını...

Fuat Köse: Giresun’da rant belediyeciliğine son vereceğiz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİRESUN-BHA

Köse yaptığı açıklamada ‘’Ülkemizin ve şehrimizin geleceğini şekillendirecek olan yerel seçime doğru ilerliyoruz. Şehrimizin sokaklarında esnafımızın ve vatandaşlarımızın sesine kulak veriyoruz.

Ordu ve Trabzon arasına sıkışmış Giresunumuz, hizmet açısından komşularının çok gerisinde kalmıştır.

Beş yıl önce, iktidarın desteğine sığınıp göreve gelen AKP’li belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduğu gibi güven ve itibarını kaybetmiştir. Bütün birimleriyle işlevini kaybedip borç batağına düşmüş, esnaftan malzeme alamayacak duruma gelmiş birçok taşınmazını satışa çıkarmış ve satmıştır. Giresun’u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız. Yakında süre içerisinde açıklayacağımız projelerimizle şehrimizin umutlarını yeniden yeşerteceğiz” dedi.

Fuat Köse: Giresun’da rant belediyeciliğine son vereceğiz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.