Vali Ustaoğlu ve BALOSB yönetiminden yeni kararlar

Balıkesir Valisi Ustaoğlu ve BALOSB Yönetiminden Yeni Kararlar Yeni Kararlar Toplantıda, bölgenin ekonomik ve sanayi potansiyeli değerlendirilirken, altyapı çalışmaları, yeni yatırımlar ve istihdam artışı konularında stratejik kararlar alındı. Vali İsmail Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, “Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi, bölgenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyor. Bu toplantıda, bölgeyi daha da ileri taşıyacak projeleri hayata geçirmek adına önemli...

Vali Ustaoğlu ve BALOSB yönetiminden yeni kararlar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valisi Ustaoğlu ve BALOSB Yönetiminden Yeni Kararlar

Vali Ustaoglu Ve Balosb Yonetiminden Yeni Kararlar 1

Yeni Kararlar

Toplantıda, bölgenin ekonomik ve sanayi potansiyeli değerlendirilirken, altyapı çalışmaları, yeni yatırımlar ve istihdam artışı konularında stratejik kararlar alındı. Vali İsmail Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, “Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi, bölgenin ekonomik kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyor. Bu toplantıda, bölgeyi daha da ileri taşıyacak projeleri hayata geçirmek adına önemli kararlar aldık. Yatırımcılarımıza daha iyi hizmet verebilmek için çeşitli önlemler ve iyileştirmeler planlıyoruz” dedi.

Toplantıda ayrıca, çevre dostu teknolojilere geçiş, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularında da stratejik adımlar atılması kararlaştırıldı.

 

Vali Ustaoğlu ve BALOSB yönetiminden yeni kararlar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.