Göle’den Eczacıbaşı’na uzanan başarı hikayesi

Göle’den Eczacıbaşı’na uzanan başarı hikayesi ARDAHAN – BHA Göle 30 Eylül Ortaokulu, voleybol branşında yetiştirdiği kız öğrencilerini büyük kulüplere göndermeye devam ediyor. Son olarak 6. sınıf öğrencisi Ecrin Neva Şamiloğlu, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün seçmelerini başarıyla geçerek turuncu beyazlı takıma katılmaya hak kazandı. Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ferdi Altun, yaptığı açıklamada, “Yıllardır ilimizde ilkleri...

Göle’den Eczacıbaşı’na uzanan başarı hikayesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Göle’den Eczacıbaşı’na uzanan başarı hikayesi

ARDAHAN – BHA

Göle 30 Eylül Ortaokulu, voleybol branşında yetiştirdiği kız öğrencilerini büyük kulüplere göndermeye devam ediyor. Son olarak 6. sınıf öğrencisi Ecrin Neva Şamiloğlu, Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün seçmelerini başarıyla geçerek turuncu beyazlı takıma katılmaya hak kazandı.

Okulun Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ferdi Altun, yaptığı açıklamada, “Yıllardır ilimizde ilkleri başaran okulumuz ve kız voleybol takımımız, daha önce Fenerbahçe, Kuzeyboru, Çaykur Rizespor gibi kulüplere kız öğrencilerimizi transfer etti. Başarılı kızlarımız kulüplerinde gurur kaynağımız olurken, yeni yeteneklere fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. Eczacıbaşı’nın seçmelerine katılan Ecrin Neva, seçmeleri geçerek kulüp antrenmanlarına davet edildi. Öğrencimizi ve velimizi tebrik ediyoruz” dedi.

Altun, öğrencilerin yetişmesinde desteklerinden dolayı Okul Müdürü Alper Küpeli’ye, Müdür Yardımcısı Kemal Durmuş’a ve Eczacıbaşı Spor Kulübü’ne teşekkür etti. Altun, “Memleketimizin yeteneklerine her zaman kapılarımız açıktır. 2013, 2014, 2015 doğumlu kız öğrencilerimizi antrenmanlarımıza bekliyoruz” dedi.

Göle’den Eczacıbaşı’na uzanan başarı hikayesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.