Balıkesir Kahvaltısı

‘Balıkesir Kahvaltısı’ YouTube’da BALIKESİR-BHA Rektörlük Stüdyosunda Keyifli Sohbet: “Balıkesir Kahvaltısı” Balıkesir Üniversitesi YouTube kanalının yeni yayını, BAÜN Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel bir program serisine ev sahipliği yapıyor. “Balıkesir Kahvaltısı” programı, Rektörlük bünyesinde kurulan stüdyoda gerçekleştirildi ve moderatörlüğünü Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay üstlendi. Şef Levent Kaynak’tan Bilgilerle Dolu...

Balıkesir Kahvaltısı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Balıkesir Kahvaltısı’ YouTube’da

BALIKESİR-BHA

Balikesir Kahvaltisi Youtubeda 1

Rektörlük Stüdyosunda Keyifli Sohbet: “Balıkesir Kahvaltısı”

Balıkesir Üniversitesi YouTube kanalının yeni yayını, BAÜN Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel bir program serisine ev sahipliği yapıyor. “Balıkesir Kahvaltısı” programı, Rektörlük bünyesinde kurulan stüdyoda gerçekleştirildi ve moderatörlüğünü Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay üstlendi.

Şef Levent Kaynak’tan Bilgilerle Dolu Anlatım

Programın konuğu ise Balıkesir’in lezzet dünyasının uzman ismi Şef Levent Kaynak oldu. Şef Kaynak, Balıkesir kahvaltısının eşsiz lezzetlerini ve özel tatlarını izleyicilere detaylı bir şekilde tanıttı. Kahvaltı kültürü üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştiren Şef Kaynak, yöresel malzemelerin kullanımı ve Balıkesir’in kahvaltı geleneği hakkında ilginç bilgiler paylaştı.

 

Balıkesir Kahvaltısı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.