Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor…

Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor… Vahit KOÇ (BHA) Haber Gündemim ‘in edindiği bilğiye göre , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dr. Sadık Doğruer ‘i 4 OCAK tarihinde “Bergama Belediye Başkan adayımız sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz “dediği ögrenildi . Haber Gündemim  4 OCAK  günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık...

Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor…

Vahit KOÇ (BHA)

Haber Gündemim ‘in edindiği bilğiye göre , Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Dr. Sadık Doğruer ‘i 4 OCAK tarihinde “Bergama Belediye Başkan adayımız sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz “dediği ögrenildi .

Haber Gündemim  4 OCAK  günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Kınık Belediye Başkanı Dr.Sadık Doğruer’e “Bergama Belediye Başkan Adayımız Sen olacaksın ,Kınık Belediye Başkanı adayı olarak senden bir isim istiyoruz” dediğini sordu .

Doğruer Haberi Doğruladı 

Doğruer,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 ocak günü Bergama Belediye Başkanı sen olacaksın dediğini doğruladı.

Kınık Belediye Başkanı Doğruer “Sn Cumhurbaşkanımız 4 ocak günü  talimat verdi .Bergama ve Kınık’ı birlikte alacaksınız.Bakırçay’a SELAMLARIMI İLET,Bütün Bakırçay KAZANACAK” dediğini ifade etti .

Doğruer ,gazetemize yaptığı açıklamada “bu süreçte Bergama ve Bakırçay’ın bütünleştirici gücüyle yatırımların hızlanmasını sağlayacağız.Birlik, beraberlik içinde hizmet edeceğiz.Bu güne kadar hizmet eden tüm yerel yöneticilerimize ,teşkilatlarımıza ve vatandaşımıza şükranlarımı sunuyorum. Onlarla bütünleşmeye devam edeceğiz.

Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

Yapılacak tüm hayırlı işlerde yine herkesin Başkanı olarak yerel hizmetleri birlikte yürüteceğiz.dedi

Sadık Başkan Bakırçayın abisi olarak geliyor…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.