Başkan Demir: Bu daha başlangıç

Başkan Demir: Bu daha başlangıç ARDAHAN – BHA Geçtiğimiz yıl başlatılan Alabalık deresindeki çalışmalar kapsamında dereye Belediyenin iş makinalarını indirerek dereden kamyonlarca çöp ve balçık çıkartan Başkan Demir, alanın çevre düzenlemesini de yaparak vatandaşların gezip dolaşabileceği sosyal bir alan haline getirmişti. Bahar aylarıyla birlikte Alabalık deresindeki çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini veren Ardahan Belediye...

Başkan Demir: Bu daha başlangıç

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir: Bu daha başlangıç

ARDAHAN – BHA

Geçtiğimiz yıl başlatılan Alabalık deresindeki çalışmalar kapsamında dereye Belediyenin iş makinalarını indirerek dereden kamyonlarca çöp ve balçık çıkartan Başkan Demir, alanın çevre düzenlemesini de yaparak vatandaşların gezip dolaşabileceği sosyal bir alan haline getirmişti.

Bahar aylarıyla birlikte Alabalık deresindeki çalışmalara kaldığı yerden devam edeceğinin müjdesini veren Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Deremizi düzenledik, ama mücadelemiz bu derede Alabalıkları görünceye kadar sürecek. Bu daha başlangıç. Geçen yıl belediye ekiplerimizin çalışması ile tonlarca çöp ve balçığı temizledik. Yapılan çalışma sonrası suyun rengi berraklaşmaya başladı. Amacımız deremizi alabalığın yaşayacağı seviyeye getirmek.  Ayrıca deremize çöp atılmaması için dere kenarına demir korkuluklar yaparak derenin iki tarafını birbirine bağlayan asma köprülerimizi de yaptık” dedi.

Başkan Demir: Bu daha başlangıç

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.