İstanbul’da Kadıköye Tokatlı aday

Hüseyin Kömür  BHA/TOKAT 1977 yılında İstanbul’da doğan aslen Tokat Erbaalı olan Veli Aslan İstanbul’da Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. AK Parti İstanbul’da ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Adaylar arasında aslen Tokatlı olan bir isim dikkat çekti. Kadıköy belediye başkan adayı olan Veli Aslan, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da, lisans eğitimini Kharkiv National University-İnternational...

İstanbul’da Kadıköye Tokatlı aday

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hüseyin Kömür  BHA/TOKAT

1977 yılında İstanbul’da doğan aslen Tokat Erbaalı olan Veli Aslan İstanbul’da Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

AK Parti İstanbul’da ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Adaylar arasında aslen Tokatlı olan bir isim dikkat çekti. Kadıköy belediye başkan adayı olan Veli Aslan, ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da, lisans eğitimini Kharkiv National University-İnternational Finance bölümünde tamamladı. AK Parti 28. Dönem İstanul 1. Bölge Milletvekili adayı olan Veli Aslan, Aslan Şirketlr Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. Kadıköy’ün Tokatlı belediye başkan adayı Veli Aslan evli ve 2 çocuk babası.

İstanbul’da Kadıköye Tokatlı aday

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.