Beypazarı’nda “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası

Yaşar TONBAK /ANKARA BHA Başkentin Beypazarı İlçesinde Kızılay temsilciliği 2024 yılının ilk Kan bağışı kampanyası “Birbirimize Candan bağlıyız” adı altında düzenlendi. Kızılay Beypazarı İlçe temsilciğinden yapılan açıklama ile Kızılay Ankara merkezi ile Beypazarı temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Kan bağışı Kampanyasının “Birbirimize Candan bağlıyız” başlığı adı altıda düzenlendiğini ve 22-25 2024 tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın 4 gün...

Beypazarı’nda “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar TONBAK /ANKARA BHA

Başkentin Beypazarı İlçesinde Kızılay temsilciliği 2024 yılının ilk Kan bağışı kampanyası “Birbirimize Candan bağlıyız” adı altında düzenlendi.

Kızılay Beypazarı İlçe temsilciğinden yapılan açıklama ile Kızılay Ankara merkezi ile Beypazarı temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Kan bağışı Kampanyasının “Birbirimize Candan bağlıyız” başlığı adı altıda düzenlendiğini ve 22-25 2024 tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın 4 gün süreceği ve kan vereceklerin sabah saat 10.30 ile 19.30 saatleri arasında Atatürk parkında bulunan Mobil araca gelerek kanlarını rahatlıkla verebilecekleri duyuruldu.

Kızılay Beypazarı temsilcisi Serkan Acıerik, sağlıklı olan 18-65 yaş arası herkesi kan bağışına destek vermeye beklediklerini söyledi.

Beypazarı’nda “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyası

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.