Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti

Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti BALIKESİR-BHA Çalışmalar Devam Ediyor Kısa süre içinde yönetim kurulu oluşturan ve görev dağılımını belirleyen Aydemir, milletvekili adaylığı döneminden gelen özverili çalışmalarının meyvelerini topluyor. Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından hızla göreve adapte olan Aydemir, teşkilatlar ve halk arasında coşkulu bir karşılama ile karşılanıyor. İlçe Ziyaretlerinde Vurgular...

Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti

BALIKESİR-BHA

Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 1Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 1

Çalışmalar Devam Ediyor

Kısa süre içinde yönetim kurulu oluşturan ve görev dağılımını belirleyen Aydemir, milletvekili adaylığı döneminden gelen özverili çalışmalarının meyvelerini topluyor. Ak Parti İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından hızla göreve adapte olan Aydemir, teşkilatlar ve halk arasında coşkulu bir karşılama ile karşılanıyor.

İlçe Ziyaretlerinde Vurgular

Aydemir’in Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma ve Erdek ilçelerini ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmalarda, “Bu şehre bir sözümüz var” diyerek çıktıkları yolda, durmadan ve usanmadan çalışacaklarını belirtiyor. AK Kadrolar olarak kararlı olduklarını vurgulayan Aydemir, adım atılmadık sokak bırakmayacaklarını ifade ediyor.

Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 2Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 2

Yerel Seçim Sürecinde İl Yönetimi İlçe Programlarına Devam Ediyor

İl Yönetimi olarak yerel seçim sürecinde ilçe programlarına sıkı bir şekilde devam ettiklerini belirten Aydemir, 7’den 70’e tüm hemşehrilerin beklentilerini yerinde değerlendirerek çözüm odaklı çalıştıklarını dile getiriyor. Vatandaşın teveccüh ve desteği ile Ak teşkilatlarının sahadaki gücünün sandıkta da net olarak ortaya çıkacağına inancını dile getiriyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a Destek

Aydemir, gezdiği ilçelerde AK Belediyeciliğe olan hasreti gözlemlediklerini ifade ediyor. Ak Belediyelerin yıllardır atıl bekleyen sorunları ortadan kaldırarak kalıcı eserler ve hizmetler sunduğunu belirten Aydemir, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a olan destek ve inanç ile Erdek, Bandırma, Manyas, Gönen ve Susurluk ilçelerinde hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor.

Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 3Baskan Aydemir Bir Gunde 5 Ilce Ziyaret Etti 3

MHP İl Başkanı ve Milletvekili de Ziyaretlerde Yer Aldı

Aydemir’e ziyaretlerinde MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Ak Parti İl Başkan Vekili Cüneyt Ermişler, Teşkilat Başkanı Ali Osman Eser, Seçim İşleri Başkanı Tuğba Karakoç, Yerel Yönetimler Başkanı Münevver Gözhan ve ilçe koordinatörleri eşlik etti.

 

Başkan Aydemir Bir Günde 5 İlçe Ziyaret Etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.