CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz Oldu

Milas’ta CHP’li üyeler 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milas Belediye Başkan Adayını ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını belirlemek sandık başındaydı. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlere, CHP’li üyeler yoğun ilgi gösterdi. Milas Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda belediye başkanlığı için 8, meclis üyeliği için de 8 olmak üzere toplam 16 sandık konuldu. Genel merkez tarafından görevlendirilen denetçilerin huzurunda yapılan...

CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz Oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milas’ta CHP’li üyeler 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milas Belediye Başkan Adayını ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını belirlemek sandık başındaydı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen seçimlere, CHP’li üyeler yoğun ilgi gösterdi.

Milas Belediye Toplantı ve Evlendirme Salonu’nda belediye başkanlığı için 8, meclis üyeliği için de 8 olmak üzere toplam 16 sandık konuldu.

Genel merkez tarafından görevlendirilen denetçilerin huzurunda yapılan seçimlerde iki ayrı oy pusulası yer aldı. Birinde 8 Milas Belediye Başkan Aday Adayının isimleri yazılıyken, ikinci oy pusulasında ise Milas Belediye Meclis üyelikleri için başvuran 87 aday adayının isimleri yer aldı.

Seçim sonuçlarına göre Fevzi Topuz CHP Milas belediye başkan adayı oldu. Topuz Üyelerin 1532 ‘sinin oyunu alıken en yakın takipcisi Servet Evran ise 1000 oyda kaldı.

S.Cemal SÜZEROĞLU

CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz Oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.