Vali Orhan Tavlı Cemiyeti ziyaret etti

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Tavlı 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olarak da kutlandığını söyledi. “STK’LAR KENTLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Vali Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kendilerinin de “İdareciler Günü” olarak kutladıklarını...

Vali Orhan Tavlı Cemiyeti ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Tavlı 10 Ocak’ın aynı zamanda İdareciler Günü olarak da kutlandığını söyledi.

“STK’LAR KENTLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Vali Orhan Tavlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kendilerinin de “İdareciler Günü” olarak kutladıklarını anımsatarak, Ankara’da katıldığı bir etkinlik nedeniyle bu ziyareti gecikmeli yapmak zorunda kaldıklarını söyledi.  Kentin sorunlarını ve önceliklerini medya aracılığıyla öğrendiklerini belirten Vali Tavlı, sivil toplum kuruluşlarının demokrasilerin olmazsa olmazı olduklarını kaydetti.

FEDERASYONUN  MERKEZİ SAMSUN
Yaklaşık bir saat süren görüşme sırasında yeni kurulan Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu hakkında Vali Tavlı’ya bilgi veren Başkan  Yazıcı, Samsun medyasının yurt genelinde en güçlü iller arasında gösterildiğini belirterek Samsun, Ordu, Tokat, Amasya ve Çorum il ve ilçelerindeki gazeteciler cemiyetlerini kapsayan Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonunun bölge basınının sorunlarının çözümünde etkili olacağına inandıklarını söyledi.

VALİYE FAALİYET RAPORU SUNULDU
Samsun Gazeteciler Cemiyetinin yer aldığı tarihi Fahriye Hanım konağına hayran kalan Vali Tavlı’ya Samsun Gazeteclier Cemiyetinin faaliyetleri konusunda geniş kapsamlı bir etkinlik dosyası sunuldu. Görüşmede Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu kurucu üyeleri, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, Doğan Kan, Bayram Ok, Resul Akçay, Ünal Yavuz, Erkan Hoş, Hakan Özen, Cemiyet Kadın Kurulu Başkanı Muradiye Ergin, Araştırma-Geliştirme Kurulu Başkanı Hicran Karadoğan da hazır bulundu.

Vali Orhan Tavlı Cemiyeti ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.