GMİS’ten indirim anlaşması

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile Rengin Güzellik Merkezi arasında, üyelere yönelik indirim anlaşması imzalandı.  GMİS Genel Merkezi’nde, GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa ile Rengin Güzellik Merkezi sahibi Gülay Özdem arasında indirim anlaşması imzalandı. Protokole göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Maden Tetkik Arama (MTA) çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına alacakları hizmetlerin liste fiyatı üzerinden...

GMİS’ten indirim anlaşması

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) ile Rengin Güzellik Merkezi arasında, üyelere yönelik indirim anlaşması imzalandı.

 GMİS Genel Merkezi’nde, GMİS Genel Sekreteri Yener Arslanbuğa ile Rengin Güzellik Merkezi sahibi Gülay Özdem arasında indirim anlaşması imzalandı. Protokole göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Maden Tetkik Arama (MTA) çalışanlarına ve birinci derece yakınlarına alacakları hizmetlerin liste fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.

TTK ve MTA çalışanları, sendika ve kurum kimlik kartlarıyla başvuru yapmaları halinde protokol kapsamındaki indirimden yararlanabilecek.

GMİS’ten indirim anlaşması

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.