‘Malatya’mıza ve Battalgazi’mize Hayırlı Olsun’

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’den yine İlçeye ve Bölgeye kazandırdığı büyük hizmet” Yeniköy Sanayi Alanı” kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla resmi gazetede yayınlandı. Battalgazi İlçesinin Türkiye Yüzyılına hazırlamak için gece gündüz halkın içerisinde hemşerileriyle istişareler ederek sayısız devasa projeleri hayata geçirterek hepsi önemli ödüller almış hizmetlere bir yenisini daha ekleyen...

‘Malatya’mıza ve Battalgazi’mize Hayırlı Olsun’

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’den yine İlçeye ve Bölgeye kazandırdığı büyük hizmet” Yeniköy Sanayi Alanı” kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla resmi gazetede yayınlandı.

Battalgazi İlçesinin Türkiye Yüzyılına hazırlamak için gece gündüz halkın içerisinde hemşerileriyle istişareler ederek sayısız devasa projeleri hayata geçirterek hepsi önemli ödüller almış hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Başkan Osman Güder takdir almaya Bölgede örnek gösterilmeye devam ediliyor.

Başkan Güder sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurduğu müjdesinde”  Belediyemizin girişimleri sonucunda Fırıncı ve Eski Malatya sanayi alanından sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla resmî gazetede de yayımlanan karara göre Battalgazi ilçesinde Bulunan ve Haritada Sınırları Gösterilen Alanın “Yeniköy Sanayi Alanı” olarak belirlenmesine karar verilmiştir.

Malatya’mıza ve Battalgazi’mize hayırlı olsun. Durmak Yok Yola Devam. Battalgazi ilçemizi Türkiye Yüzyılına hazırlamanın gayreti içerisindeyiz” diye belirtti.

‘Malatya’mıza ve Battalgazi’mize Hayırlı Olsun’

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.