Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan’dan ‘Askıda Cenaze Yemeği’ projesi

Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan’dan ‘Askıda Cenaze Yemeği’ projesi Canise AYDOĞAN/ANKARA-BHA Bahçelievler Muhtarlığı, Gölbaşı halkının ihtiyaçlarına kulak verip  günlük yaşamını iyileştirmeye ve buna yönelik projeler geliştirmeye devam ediyor. Görev süresi boyunca birçok hizmetlerde bulunan Bahçelievler Muhtarı Cihat Ceylan, yeni bir proje ile sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya katkıda bulunuyor. Ceylan, Ayışığı Ev Yemekleri işletme sahibi Ahmet Turan...

Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan’dan ‘Askıda Cenaze Yemeği’ projesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan’dan ‘Askıda Cenaze Yemeği’ projesi

Canise AYDOĞAN/ANKARA-BHA

Bahçelievler Muhtarlığı, Gölbaşı halkının ihtiyaçlarına kulak verip  günlük yaşamını iyileştirmeye ve buna yönelik projeler geliştirmeye devam ediyor. Görev süresi boyunca birçok hizmetlerde bulunan Bahçelievler Muhtarı Cihat Ceylan, yeni bir proje ile sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya katkıda bulunuyor. Ceylan, Ayışığı Ev Yemekleri işletme sahibi Ahmet Turan Hoşaf ile birlikte “Askıda Cenaze Yemeği” projesi için ilk adımı attı.

Bahçelievler Muhtarı Cihat Ceylan, “Ayışığı Ev Yemekleri işletmesinin sahibi Ahmet Turan Hoşaf ile birlikte yeni bir sosyal sorumluluk projesinin temellerini atıyoruz. Asırlık kültürümüz gereği, cenaze ve cenaze evi dendiği zaman aramızda kendiliğinden doğal bir dayanışma ortaya çıkar. Bazen komşu, eş dost yemekleriyle birlikte cenaze evine yardıma giderken bazen de cenaze sahipleri bunu üstlenip acılarıyla birlikte rızıklarını da gelenlerle paylaşırlar. Hem bu paylaşım kültürünün devamlılığını sağlamak hem de zor günlerde dostluğumuzu pekiştirmek adına “Askıda Yemek” projemizi hayata geçiriyor ve cenaze evlerine birlik ve beraberlikle sıcak ve taze ev yemekleri ulaştırma görevini üstleniyoruz.” ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Bahçelievler Muhtarı Ceylan’dan ‘Askıda Cenaze Yemeği’ projesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.