Şampiyon Vakfıkebir Veteranlar

Veteranlar Futbol Liginde Vakfıkebir kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği şampiyonluğun bir diğer adayı Of takımı ile 1-1 berabere kalarak şampiyon oldu. Asım ÇAVDAR /BHA–TRABZON-VAKFIKEBİR Veteranlar Futbol Liginde Vakfıkebir kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği şampiyonluğun bir diğer adayı Of takımı ile 1-1 berabere kalarak şampiyon oldu. Vakfıkebir İlçe stadyumunda oynanan müsabaka öncesinde...

Şampiyon Vakfıkebir Veteranlar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Veteranlar Futbol Liginde Vakfıkebir kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği şampiyonluğun bir diğer adayı Of takımı ile 1-1 berabere kalarak şampiyon oldu.

Asım ÇAVDAR /BHA–TRABZON-VAKFIKEBİR

Veteranlar Futbol Liginde Vakfıkebir kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği şampiyonluğun bir diğer adayı Of takımı ile 1-1 berabere kalarak şampiyon oldu. Vakfıkebir İlçe stadyumunda oynanan müsabaka öncesinde Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Osman Çınar, Veteranlar Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Biber ve MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı tarafından rakip takımı meşhur Vakfıkebir Ekmeği hediye edildi. Heyet daha sonra her iki takıma başarılar diledi. Şampiyon olan Vakfıkebir Veteranlar takım sorumlusu Prof. Dr. Osman Aynacı’ya şampiyonluk kupasını Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Dr. Hacı Arslan Uzan, Belediye Başkanı Muhammet Balta, MHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mustafa Aynacı tarafından takdim edildi.

“ŞAMPİYON VAKFIKEBİR”

Futbol Ligi bu hafta oynanan maçlarla sona erdi. Vakfıkebir Veteranlar futbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği şampiyonluğun bir diğer adayı Of takımı ile 1-1 berabere kalarak A gurubunun şampiyonu oldu. 2023-2024 Veteranlar Futbol Ligi bu hafta oynanan gurup müsabakalarının sona erdi. A gurubunda Vakfıkebir ve Of takımları son haftaya girerken aralarında sadece 1 puan fark bulunuyordu. Vakfıkebir takımı kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Of takımıyla güzel bir müsabakaya imza attılar. Müsabakanın ilk yarısında Vakfıkebir takımı girdiği gol pozisyonlarından faydalanamadı. Maçın ikinci yarısına her iki takımda kontrollü başladı. Dolu tribünlerin önünde oynanan müsabakada Of takımı Murat Bölükbaşı’nın ayağından bulduğu gölle 1-0 öne geçti. Vakfıkebir takımı oyun üstünlüğünü rakibine hissettirmeye başladığı dakikalarda Mesut Erkan’ın ayağından mükemmel bir bularak skorda 1-1 eşitliği yakaladı. Maçta başka gol olmayınca Vakfıkebir Veteranlar takımı 1 puan farkla A gurunun şampiyonu oldu. Karadeniz Bölge Şampiyonasında (play off maçlarında) bu hafta sonu Trabzon ili Sürmene ilçesinde başlayacak.

Stat: Vakfıkebir İlçe Stadı

Hakemler: Şennet Gündoğdu***, Selman Yılmaz***, Abdulkadir Mumcu***

Vakfıkebir Veteranlar: Ali İhsan**, Halil**, Mustafa**, Mesut***, Resul**, Yalçın**(Ahmet**), Oğuzhan**, Güvenç**(Osman**), Zafer***, Tuncay**, Ertuğrul**(A.Tahsin**)

Of Veteranlar: Yusuf**, Yusuf Koçin**, Hakan Öztürk**, Hakan Saral**, Orahan**, Hakan Kurt**, Recep**, Mustafa**, Nihat**, Murat Bölükbaşı***, Murat Çubukcu**

Goller: Mesut Erkan (Vakfıkebir Veteranlar), Murat Bölükbaşı (Of Veteranlar)

 

Şampiyon Vakfıkebir Veteranlar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.