Ardahan’ın enleri Ankara’da buluştu

Ardahan’ın enleri Ankara’da buluştu Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ankara Ardahan İl Derneğince Gölbaşı tesislerinde düzenlenen program, hafta sonu Pençe-Kilit harekatında şehit olan askerlerimiz için saygı duruşu ardından dualar ile başladı. Mesleğinde ünlü birçok Ardahanlı sanatçı, iş insanı bürokrat ve sivil toplum kuruluş temsilcisinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Programa çok sayıda Ardahanlı sanatçı, iş insanı, bürokrat sporcu...

Ardahan’ın enleri Ankara’da buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan’ın enleri Ankara’da buluştu

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ankara Ardahan İl Derneğince Gölbaşı tesislerinde düzenlenen program, hafta sonu Pençe-Kilit harekatında şehit olan askerlerimiz için saygı duruşu ardından dualar ile başladı. Mesleğinde ünlü birçok Ardahanlı sanatçı, iş insanı bürokrat ve sivil toplum kuruluş temsilcisinin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Programa çok sayıda Ardahanlı sanatçı, iş insanı, bürokrat sporcu ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle siyasiler katıldı. Gölbaşı’nda düzenlenen gece geç saatlere kadar sürdü. Düzenlenen programda Ardahan’ın kalkınması için el ele verilmesi gerektiği vurgulandı. Şehitlerimizin olması nedeniyle eğlence programı iptal edilirken gecede yurdun dört bir yanından gelen Ardahanlılar hasret giderdi. Ardahan’ın eğitimi iş hayatı ve geleciği konularında fikir alışverişinde bulundular.

Ardahan’ın enleri Ankara’da buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.