Bandırmaspor’dan Ayrılık Haberi

Bandırmaspor’dan ayrılık haberi Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig’de mücadele eden bir takım olarak, ikinci devre başlamadan önce kadro düzenlemelerine ağırlık vermeye devam ediyor. Kulüp, sözleşmeli futbolcusu Mustafa Saymak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yeni bir döneme giriş yaparken, takımın dinamiklerinde değişikliklere gitme kararı, Bandırmaspor’un hedefleri doğrultusunda yapılan stratejik bir hamle olarak değerlendirilebilir. Paylaşım yapıldı Bandırmaspor’un resmi...

Bandırmaspor’dan Ayrılık Haberi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor’dan ayrılık haberi

Bandırmaspor, Trendyol 1. Lig’de mücadele eden bir takım olarak, ikinci devre başlamadan önce kadro düzenlemelerine ağırlık vermeye devam ediyor. Kulüp, sözleşmeli futbolcusu Mustafa Saymak ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Yeni bir döneme giriş yaparken, takımın dinamiklerinde değişikliklere gitme kararı, Bandırmaspor’un hedefleri doğrultusunda yapılan stratejik bir hamle olarak değerlendirilebilir.

Paylaşım yapıldı

Bandırmaspor’un resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, “Sözleşmeli futbolcumuz Mustafa Saymak ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza bu zamana kadar ki emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bandirmaspordan Ayrilik Haberi

Bandirmaspordan Ayrilik Haberi 2

Haber Merkezi

Başkan Yavaş Gençlerle Voleybol Maçı Yaptı

Bandırmaspor’dan Ayrılık Haberi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.