Ardahan’da uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahan’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada yasaklı madde ele geçirildi. Araçtaki 3 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, kent merkezi Kongre Caddesi’nde...

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından bir otomobilde yapılan aramada yasaklı madde ele geçirildi. Araçtaki 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, kent merkezi Kongre Caddesi’nde durdurulan bir otomobilde yaptığı aramada, bir miktar yasaklı madde ele geçirdi. Araçtaki E.Ş, D.D. ve R.Ç, ekiplerce gözaltına alındı.

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.