Uludüz, Zafer Partisi’nden adaylığını açıkladı

Mustafa ÖZCAN /BHA–TRABZON Zafer Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Kadir Uludüz yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını açıkladı. Emekli eğitimci Kadir Uludüz, Beşikdüzü Halkına “Vizyoner ve adil hizmet öncelikli bir belediyecilik” vaat ediyorum” dedi. Kadir Uludüzü Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasında; Beşikdüzü’nde halkımıza hizmet edecek “Belediye Başkanı” nı 31 Mart 2024 tarihinde seçeceğiz. Zafer Partisi olarak;...

Uludüz, Zafer Partisi’nden adaylığını açıkladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa ÖZCAN /BHA–TRABZON

Zafer Partisi Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Kadir Uludüz yaptığı basın açıklamasıyla adaylığını açıkladı.

Emekli eğitimci Kadir Uludüz, Beşikdüzü Halkına “Vizyoner ve adil hizmet öncelikli bir belediyecilik” vaat ediyorum” dedi.

Kadir Uludüzü Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı basın açıklamasında; Beşikdüzü’nde halkımıza hizmet edecek “Belediye Başkanı” nı 31 Mart 2024 tarihinde seçeceğiz. Zafer Partisi olarak; layık, dürüst, vizyoner ve çalışkan bir belediyecilik yapmayı hedefliyoruz dedi.

Uludüz Açıklamasına şu şekilde devam etti; Belediyemizde çoğulcu demokrasi ve katılımcılığı esas alarak liyakat sahibi, dürüst, çalışkan belediyecilik  ile “Vizyoner ve adil hizmet öncelikli bir belediyecilik” vadediyoruz!

Depreme ve doğal afetlere hazırlıklı, afet riski azaltılmış güvenli yerleşimlerin inşa edildiği bir kent için belediyecilik. Ekonomik krizlerden dolayı barınma, gıda, ulaşım gibi zorunlu ihtiyaçlarda hayat pahalılığını bertaraf  eden, üretime dayalı ve adaletli gelir dağılımı hedefleyen belediyecilik.

Ayrım olmaksızın tüm halkımıza eşit hizmet sunan ve kamu yararını öne alan ,hiç kimseyi  ötekileştirmeyen hoşgörülü, hukukun üstünlüğü ilkesiyle çalışan adaletli ve etkin bir belediyecilik. Belediyemizde çoğulcu demokrasiyi ve katılımcılığı esas alan bir belediyecilik. Hizmetlerimizde kâr ve rant odaklı değil, kaynakların adil bölüşümünü ve tüm halkımızın refahını esas alacak bir belediyecilik. Halkımıza, ödedikleri vergilerin hesabının verildiği ve tüm harcamaların denetlendiği şeffaf bütçeli bir Kamusal kaynakları, halkımızın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda kullanacak, hayat pahalılığını  giderecek tüm tedbirleri alan bir belediyecilik.

Halkımızın eğitim,sağlık ve barınma harcamaları üzerindeki yükü hafifletmek için kurslar,kreşler açan bir belediyecilik. Katma değeri yüksek,istihdam yaratan,yenilikçi ve sürdürülebilir yerel kalkınma projelerine öncelik  veren bir belediyecilik. Tüketen, israf eden değil,her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan bir belediyecilik.

Halkımızı, yoksulluk şartlarında yaşam mücadelesinde bulunmaktan kurtaran bir belediyecilik. Üretim ve tüketim kooperatif ve birliklerinin belediyeler öncülüğünde teşvik edileceği bir belediyecilik .Kentsel dönüşüm çalışmalarını ilçemizin özelliğine ve halkımızın ihtiyaçlarına göre yürütecek bir belediyecilik. Teknolojinin tüm imkanlarını halkımızın emrine sunacak, yenilikleri ve akıllı teknolojileri ilçemizin doğasına ve kültürel mirasına ihanet etmeden hayata geçiren bir belediyecilik.

Kentsel dönüşüm projelerinde ,nitelikli yapılarla donanmış bir çevre hedefleyen ,ayrıcalıklı imar rantları yaratmaya n;tarihi, kültürel, yerel ve estetik değerlere sahip çıkan bir belediyecilik. Deprem ve doğal afet haritalarına uygun yerleşimler ve uygun inşaat teknikleri ile bir kent oluşturan belediyecilik.

Kırsal alan ve ormanlar , havzalar, tarım toprakları ve meraları şehirleşme süreçlerinden kurtaran bir Doğaya zarar vermeyen/ vermemek kaydıyla sürdürülebilir üretim ve tüketim faaliyetlerini teşvik eden  bir belediyecilik. Hayvanlarda kısırlaştırma ve aşılama seferberliği ile başıboş hayvan sorununa çözümün ilk adımlarını hemen atacak bir belediyecilik. İlçemizle ilgili önemli kararlar alınırken ilçe halkının görüşünün alınacağı, birliktelik içeren bir belediyecilik. Sanayi tesislerine verilecek ruhsat ve izinlere büyük hassasiyet gösterecek ve sıkı denetleyecek bir belediyecilik.

Yeşil alanların korunması ve yeşil alan miktarının arttırılmadı önceliği olan, gelecek nesillere yeterli ve nitelikli yeşil alanlar bırakmak için yoğun ve bilinçli olarak çalışacak bir belediyecilik. Güvenli, rahat, ucuz, doğayı kirletmeyen ve hareketliliği kolaylaştıran ulaşım imkanlarını sağlamayı amaç edinen bir belediyecilik.

 

Uludüz, Zafer Partisi’nden adaylığını açıkladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.