Ilıcak ailesine gazetecilerden ‘taziye’ ziyareti

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da vefat eden Malatya’nın yetiştirdiği Türkiye’nin saygın İş Adamlarından Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası, Sadullah Ilıcak ve Fatih Ilıcak’ın kıymetli amcaları Merhum Bekir Ilıcak’ın vefatı nedeniyle Gazeteci Remzi Hayta ile BHA Malatya Muhabiri Kayhan İnceoğlu,  Ilıcak Ailesi olarak Ilsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı iş...

Ilıcak ailesine gazetecilerden ‘taziye’ ziyareti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da vefat eden Malatya’nın yetiştirdiği Türkiye’nin saygın İş Adamlarından Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası, Sadullah Ilıcak ve Fatih Ilıcak’ın kıymetli amcaları Merhum Bekir Ilıcak’ın vefatı nedeniyle Gazeteci Remzi Hayta ile BHA Malatya Muhabiri Kayhan İnceoğlu,  Ilıcak Ailesi olarak Ilsan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Sadullah Ilıcak’a taziye ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından Erman Ilıcak’ın Muhterem Babası iş adamı Merhum  Avukat Bekir Ilıcak, Gerek Malatya’da gerekse Türkiye bir çok yatırıma imza attığını ve hayırsever bir iş adamını kaybetmenin üzüntüsü yaşadıklarını belirten Gazeteci Remzi Hayta “ Ilıcak Ailesi Malatya’mızın bir marka değeridir.

Gerek Ekonomik anlamda gerekse yardımseverlikleri ile Malatya’ya katma değer katan  bir Ailenin büyüğünü kaybettiniz. Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin “ dedi.

Ziyarette Büyük bir memnuniyet duyan iş adamı Sadullah Ilıcak ise “ Allah tüm dostlarımızdan razı olsun. Bu acı günümüzde gerek İstanbul’a gelerek gerek burada, sosyal medya hesaplarında acılarımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Sağolun “ diye konuştu.

Ilıcak ailesine gazetecilerden ‘taziye’ ziyareti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.