Balıkesirspor yönetimi şehirden destek bekliyor

Balıkesirspor yönetimi şehirden destek bekliyor Burak MERİÇ/BALIKESİR-BHA Balıkesirspor’un bugününe ve yarınlarına yönelik destek talebinde bulunan Ömer, şahsi imkanlarını seferber ederek ara transfer döneminde takıma takviyeler yaptığını belirtti. Ömer, şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve değerli bir marka olarak nitelendirdiği Balıkesirspor’a destek çağrısı yaptı. Kırmızı-Beyaz armaya olan sevdası ve geçmişte yaşanan ağır yükünü...

Balıkesirspor yönetimi şehirden destek bekliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesirspor yönetimi şehirden destek bekliyor

Burak MERİÇ/BALIKESİR-BHA

Balıkesirspor’un bugününe ve yarınlarına yönelik destek talebinde bulunan Ömer, şahsi imkanlarını seferber ederek ara transfer döneminde takıma takviyeler yaptığını belirtti. Ömer, şehrin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve değerli bir marka olarak nitelendirdiği Balıkesirspor’a destek çağrısı yaptı. Kırmızı-Beyaz armaya olan sevdası ve geçmişte yaşanan ağır yükünü sırtlarından atan kulübün geleceği adına tüm hemşehrilerden destek beklediğini belirtti.

‘Balıkesirspor için güç birliği’

Ayrıca destek kampanyası başlattıklarını ve şehirdeki herkesin, büyük ya da küçük, Balıkesirspor’a destek vermesini istedi. Kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği transferlerle takıma katkı sağlayan Ömer, Balıkesirspor’un eski günlerine dönmesi için şehirdeki herkesin sorumluluk alarak destek olmasının önemine vurgu yaptı. Balıkesirspor’un en kısa sürede eski başarılı günlerine döneceğine inandığını dile getirerek şehirdeki destek için teşekkürlerini iletti.

Burak Meriç

 

Balıkesirspor yönetimi şehirden destek bekliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.