Turizmci Necip Emreli: Vatandaş soğuk havalarda evinden çıkmıyor

Yaşar TONBAK / ANKARA BHA -Beypazarı ilçesinde bulunan bir işletmeci turizm sezonunun en sakin günlerini geçirdiklerini bildirdi.Beypazarı İlçesinde Otel işletmeciliği yapan Necip Emreli, Başkentin en gözde ilçesi Beypazarı’nda turizm sezonunun en ölü anlarını geçirdiklerini söyledi.Yıl bazlı binlerce turisti ağırlayan Beypazarı İlçesinde turizm sezonunun en sakin günlerinin yaşandığını anlatan otel işletmecisi Emreli, “havalar çok soğudu. Tesisiniz...

Turizmci Necip Emreli:  Vatandaş soğuk havalarda evinden çıkmıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar TONBAK / ANKARA BHA

-Beypazarı ilçesinde bulunan bir işletmeci turizm sezonunun en sakin günlerini geçirdiklerini bildirdi.
Beypazarı İlçesinde Otel işletmeciliği yapan Necip Emreli, Başkentin en gözde ilçesi Beypazarı’nda turizm sezonunun en ölü anlarını geçirdiklerini söyledi.
Yıl bazlı binlerce turisti ağırlayan Beypazarı İlçesinde turizm sezonunun en sakin günlerinin yaşandığını anlatan otel işletmecisi Emreli, “havalar çok soğudu. Tesisiniz ne kadar sıcak olur ise olsun, vatandaş evinden dışarı çıkmamaya özel gösteriyor. Hal böyle olunca tesislerde boş duruyor. İlçemizde turizmi tam anlamıyla 12 aya yaymak gerekiyor. Yazları sokaklar yerli ve yabancı turistle doluyor. Tesislerimizde dolu oluyor ama kışın, tam bu aylarda boş kalıyoruz” şeklinde konuştu.
Emreli, başkentin en gözde turizm ilçesi olarak, turistlere de misafir gözüyle baktıkları için, güzel ilçelerinde her zaman onları ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını kaydetti.
 

Turizmci Necip Emreli: Vatandaş soğuk havalarda evinden çıkmıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.