Enerji tasarrufuna renkli katkı

Enerji Tasarrufu Haftası’nın ikinci haftasında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, çeşitli gösterilerle enerji tasarrufu konusundaki farkındalığı artırmayı amaçladı. Renkli ve eğlenceli gösteriler, öğrencilerin özverili çalışmalarının bir yansıması olarak izleyenlerden büyük alkış aldı. Müdür Yaşar Ciğer’den Destek Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Ciğer, “Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerle enerji tasarrufu konusundaki bilincin gelişmesine...

Enerji tasarrufuna renkli katkı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji Tasarrufu Haftası’nın ikinci haftasında düzenlenen etkinlikte öğrenciler, çeşitli gösterilerle enerji tasarrufu konusundaki farkındalığı artırmayı amaçladı. Renkli ve eğlenceli gösteriler, öğrencilerin özverili çalışmalarının bir yansıması olarak izleyenlerden büyük alkış aldı.

Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 2Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 2

Müdür Yaşar Ciğer’den Destek

Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Ciğer, “Öğrencilerimizin bu tür etkinliklerle enerji tasarrufu konusundaki bilincin gelişmesine katkı sağlaması bizi mutlu ediyor. Geleceğimiz olan bu gençlerimizin çevre duyarlılığı konusunda gösterdikleri ilgi ve çaba takdire şayandır” dedi.

Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 3Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 3

“Çevreye duyarlı bireyler olarak yetişiyorlar”

Okul Müdürü Korhan Kaya, ise etkinliğin, öğrencilerin sadece derslerle değil, sosyal sorumluluklarıyla da ilgilenmelerini teşvik ettiğini belirtti. “Enerji tasarrufu, sadece okulda değil, günlük yaşantımızın bir parçası olmalı. Bu etkinlikle öğrencilerimiz, çevreye duyarlı bireyler olarak yetişiyorlar” şeklinde konuştu.

Enerji Tasarrufuna Renkli Katki 1

 

Enerji tasarrufuna renkli katkı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.