TÜGVA Vakfı Başkanı Serkan Acıerik, Kandil simidi dağıttık

TÜGVA Vakfı Başkanı Serkan Acıerik, Kandil simidi dağıttık Yaşar TONBAK / ANKARA BHA Beypazarı İlçesinde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), vakfı başkanlığı, dün akşam yatsı namazı sonrasından cami önünde halka kandil simidi dağıttıklarını bildirdi.Beypazarı (TÜGVA) vakfı başkanı Serkan Acıerik, Regaip kandili dolayısıyla, halkın Regaip kandilini kutladıklarını ve Fatih ve Cami önünde kandil simidi dağıttıklarını söyledi.İlçenin...

TÜGVA Vakfı Başkanı Serkan Acıerik, Kandil simidi dağıttık

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜGVA Vakfı Başkanı Serkan Acıerik, Kandil simidi dağıttık

Yaşar TONBAK / ANKARA BHA

Beypazarı İlçesinde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), vakfı başkanlığı, dün akşam yatsı namazı sonrasından cami önünde halka kandil simidi dağıttıklarını bildirdi.
Beypazarı (TÜGVA) vakfı başkanı Serkan Acıerik, Regaip kandili dolayısıyla, halkın Regaip kandilini kutladıklarını ve Fatih ve Cami önünde kandil simidi dağıttıklarını söyledi.
İlçenin en büyük camilerinden olan Fatih caminde, dün akşam Kandil özel programının yapıldığını belirten (TÜGVA) vakfı Beypazarı şubesi başkanı Acıerik, “yaptırdığımız özel kandil simitleri ile Cami önündeki yerimizi aldık ve Namazın akabinde cemaate kandil simidi ikramında bulunduk” dedi.
Osman Yılmaz, adlı vatandaş kandil simidini almasının akabinde, (TÜGVA) yetkililerine teşekkürlerini bildirirken, “Allah hayrınızı kabul etsin” ifadesinde bulundu.

TÜGVA Vakfı Başkanı Serkan Acıerik, Kandil simidi dağıttık

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.