Ardahan için bir araya geldiler

Ardahan için bir araya geldiler Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Türkiye genelinde özel ve kamu alanında önemli görevlerde bulunan Ardahan’ın enlerini bir araya getirecek gecenin hazırlıklarında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelen milletvekili ve dernek yöneticileri gecenin kusursuz geçmesi için bir toplantı düzenlediler. Ardahan İl Dernek binasında düzenlenen toplantıya; CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, CHP...

Ardahan için bir araya geldiler

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan için bir araya geldiler

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Türkiye genelinde özel ve kamu alanında önemli görevlerde bulunan Ardahan’ın enlerini bir araya getirecek gecenin hazırlıklarında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelen milletvekili ve dernek yöneticileri gecenin kusursuz geçmesi için bir toplantı düzenlediler.

Ardahan İl Dernek binasında düzenlenen toplantıya; CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve Ankara Ardahan İl Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Aktaş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Canan Avşar Uzun, Gizem Kılıç ve Suat Aktaş katıldı.

13 Ocak 2024 Cumartesi günü düzenlenecek etkinliğin konsepti hakkında fikir alışverişinde bulunan dernek yöneticileri ve Ardahan Milletvekilleri, gecenin ana temasının Ardahan’ın tanıtımı ve Doğu Ekspres tren hattının ilimize ulaşması için çağrıda bulunacakları bilgisine ulaşıldı.

Ardahan için bir araya geldiler

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.