Ekrem KAP: “Ben eksiklere değil çözüme odaklıyım”

Ekrem KAP: “Ben eksiklere değil çözüme odaklıyım” Mevcut yönetimlerin eksiklerinin, hatalarının dile getirilmesinin gelişim ve pozitif dönüşüme katkısı bakımından faydalı olduğunu ifade eden Ekrem Kap, sorunları kaşımak için değil çözüm üretmek amacıyla eksiklerin konuşulması gerektiğini belirtti. Siyasi görüş fark etmeksizin, konuşma fırsatı bulabildiği tüm Beylikdüzü sakinleri tarafından sevilen, desteklenen Ekrem Kap, Beylikdüzü için ürettiği çözümler...

Ekrem KAP: “Ben eksiklere değil çözüme odaklıyım”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekrem KAP: “Ben eksiklere değil çözüme odaklıyım”

Mevcut yönetimlerin eksiklerinin, hatalarının dile getirilmesinin gelişim ve pozitif dönüşüme katkısı bakımından faydalı olduğunu ifade eden Ekrem Kap, sorunları kaşımak için değil çözüm üretmek amacıyla eksiklerin konuşulması gerektiğini belirtti.

Siyasi görüş fark etmeksizin, konuşma fırsatı bulabildiği tüm Beylikdüzü sakinleri tarafından sevilen, desteklenen Ekrem Kap, Beylikdüzü için ürettiği çözümler ve projeler ile yeni dönem için umut ve heyecan uyandırıyor.

ekrem-kap-beylikduzu-ak-parti-baskan-aday-adayi

Mevcut yönetimi ve rakipleri eleştirip, problemleri, yanlışları, zayıflıkları üzerine siyaset üretmenin yaşam felsefesine aykırı olduğunun altını çizen Ekrem Kap, aday adaylığı üzerine şu açıklamalarda bulundu:

Ben sorunları konuşup büyütmeyi değil sorunlara çözüm üretmeyi, yanlışları düzeltmeyi seviyorum. Düzeltemezsem yenisini inşa etmek üzerine bir felsefeye sahibim. Hem sosyal ve iş hayatımda hem de aile yaşantımda bu felsefeye uygun davranıyorum. Çocuklarımı yetiştirirken de onlara her zaman söylediğim bir cümle vardır: ‘Ne yaparsanız yapın helal dairede ve hakkını vererek yapın’. Ben eksiklere değil, çözüme odaklıyım. Beylikdüzü için yola çıkarken de ‘Nasıl daha iyisini yaparım’ diye kendime sorup çözümler üreterek çıktım. Eksikler elbette var, olmasa zaten siyasette talep diye bir mesele olmaz. Beylikdüzü’nde yaşayan halkın hala karşılanmamış beklentileri, çözüm bekledikleri sorunları var. Bugüne kadar mevcut belediye başkanları ve onlara bağlı yöneticiler, kurumlar, gereğini yapsaydı şu an bu kadar fazla çözüm talebi de olmazdı.”

Son yıllarda Beylikdüzü’nde yaşayan insanların mutluluk derecesinde ciddi bir düşüş gözlemlediğini ifade eden Ekrem Kap, eğer bu sorunu düzeltme yolunda katkı sağlayacağına inanan birileri varsa elini taşın altına koymaktan çekinmemesi gerektiğini belirtti.

Ekrem KAP: “Ben eksiklere değil çözüme odaklıyım”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.