Geçmişten günümüze iletişim ve haberleşme araçları

 Geçmişten günümüze iletişim ve haberleşme araçları Hüseyin Kömür/TOKAT-BHA Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürütmekte olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Pazar Mahperi Hatun Anaokulu öğrencilerin hazırladığı “Geçmişten Günümüze İletişim ve Haberleşme Araçları” adlı sergi ve etkinliği düzenledi. Programa Pazar Kaymakamı Mehmet Miraç Demir, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Tekiner, Mahperi Hatun...

 Geçmişten günümüze iletişim ve haberleşme araçları

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Geçmişten günümüze iletişim ve haberleşme araçları

Hüseyin Kömür/TOKAT-BHA

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürütmekte olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Pazar Mahperi Hatun Anaokulu öğrencilerin hazırladığı “Geçmişten Günümüze İletişim ve Haberleşme Araçları” adlı sergi ve etkinliği düzenledi. Programa Pazar Kaymakamı Mehmet Miraç Demir, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Tekiner, Mahperi Hatun Anaokulu Müdürü, öğretmenleri, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Mahperi Hatun Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Tokat Basınına sürpriz hazırladı. Okulda hazırlanan sergide eski dönemlere ait daktilo, kablolu telefonlar, ilk cep telefonu modelleri, eski model bilgisayarlar, fotoğraf makineleri, kaset ve CD’ler başta olmak üzere dönemin iletişim ve teknolojisinde kullanılan birçok materyal sergilendi.

“Kıymetli bir meslek icra ediyorsunuz”

Pazar Kaymakamı Mehmet Miraç Demir, “Basının gerçekleri aktarıyor olması gerçekten kıymetli bir şey. Bilgiye her kanaldan ulaşabiliyoruz. Sosyal medyanın da bu kadar aktif olduğu süreçte, gerçek bilgileri doğru bilginin ulaşılmasını sizler sayesinde elde ediyoruz. O anlamda kıymetli bir meslek icra ediyorsunuz. Gerçeklerle bizleri yüzleştirdiğiniz için, gerçekleri bize ilettiğiniz için ben tüm basın camiasına teşekkür ediyorum. Tabi bu sizin hem zorlu bir vazifeniz. Ciddi de bir mesuliyetiniz. Bu mesuliyet şuuruyla hareket eden basın mensuplarına hepinize tekrar teşekkür ediyor ve gününüzü tebrik ediyorum.” dedi.

“Hakikate uygun şekilde bunu yapmak büyük önem arz ediyor”

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, “Tokat’a geleli 2 ay oldu, Milli Eğitim Müdürü olarak. Sizlerle birebir tanışma imkânımız olmadı. Özellikle Cumhuriyete Doğru tiyatro gösteriminde desteklerinizi esirgemediniz. Ondan itibaren de sürekli Milli Eğitime destek oldunuz. Ben size teşekkür ediyorum. Gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum. Kaymakam Bey’in de belirttiği gibi artık bilgiyi aktarmak değil, aktarış tarzı çok önem kazanmaya başladı. Çünkü dünyamızda iletişim çağı ama bu iletişimi doğru şekilde yapmak sadece bilgi aktarmak değil, bilgiyi yönetmek, yönlendirmek, doğru. Hakikate uygun şekilde bunu yapmak büyük önem arz ediyor. Bu da değerlere sahip olmak, bakış açısına sahip olmayı gerektiriyor. Bu etkinlik, bakanlığımızın dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında gerçekleştirilen bir etkinlik ve Okulumuz gerçekten bunu farklı bir şekilde uygulamış, tam da amacına uygun bir şekilde birçok projeleri gördük. Projenin Bakanlığınızın dilimize vermiş olduğu önemi yansıtması açısından çok önemli bir proje gerçekleştirmiş. Ben okul müdürümüze teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

 

 Geçmişten günümüze iletişim ve haberleşme araçları

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.