AK Parti’nin Giresun Adayı yeniden Aytekin Şenlikoğlu

AK Parti’nin Giresun Adayı yeniden Aytekin Şenlikoğlu Yeniden resmen AK Parti’nin belediye başkan adayı olduğu açıklanan Aytekin Şenlikoğlu, bir gün öncesinden İstanbul’a aday tanıtım toplantısına çağrıldı. Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte bugünkü toplantıya İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, merkez ilçe başkanı Ekrem Civelekoğlu ve Giresun Milletvekilleri Prf. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür’de İstanbul’a çağrıldılar. Yeniden...

AK Parti’nin Giresun Adayı yeniden Aytekin Şenlikoğlu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Giresun Adayı yeniden Aytekin Şenlikoğlu

Yeniden resmen AK Parti’nin belediye başkan adayı olduğu açıklanan Aytekin Şenlikoğlu, bir gün öncesinden İstanbul’a aday tanıtım toplantısına çağrıldı. Aytekin Şenlikoğlu ile birlikte bugünkü toplantıya İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, merkez ilçe başkanı Ekrem Civelekoğlu ve Giresun Milletvekilleri Prf. Dr. Nazım Elmas ve Ali Temür’de İstanbul’a çağrıldılar.

Yeniden partisi tarafından aday gösterilen Aytekin Şenlikoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamasında ”Bu dönemde yeni projelerimiz var. Bunları da devreye sokacağız. Halen devam eden projelerimizi süratle tamamlayacağız. Hedefimiz Giresun’u daha da ileriye götürmek olacaktır” dedi.

AK Parti’nin Giresun Adayı yeniden Aytekin Şenlikoğlu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.