Balıkesir’de Yetiştiricilere Destek

Balıkesir’de yetiştiricilere destek Elif ŞAHİN/BALIKESİR-BHA Balıkesird’e gerçekleştirilen Törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan ve bir çok hayvan yetiştirici çiftçi  katıldı. Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, bölge hayvancılığında verimliliği arttırmak amacıyla gerçekleştirilen bu tür projelerin önemine vurgu...

Balıkesir’de Yetiştiricilere Destek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de yetiştiricilere destek

Elif ŞAHİN/BALIKESİR-BHA

Balıkesird’e gerçekleştirilen Törene Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan ve bir çok hayvan yetiştirici çiftçi  katıldı.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan, bölge hayvancılığında verimliliği arttırmak amacıyla gerçekleştirilen bu tür projelerin önemine vurgu yaptı. Desteklerini esirgemeyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ve projeye katkı sağlayan diğer paydaşlara teşekkür etti.

Balikesirde Yetistiricilere Destek 1

Destekler devam edecek

Çekiliş programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Balıkesir İl Tarım ve Orman Bölge Müdürü Erkan Alkan, katılımcılara hitap ederek sektöre verilen desteklerin devam edeceğini belirtti.

 

Balikesirde Yetistiricilere Destek 4

 

 

Balıkesir’de Yetiştiricilere Destek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.