MHP’de isimler belirlendi!

MHP’de isimler belirlendi! Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA Son olarak Samsun MHP Milletvekili İlyas Topsakal’la fotoğrafını paylaşan Mucur hem birlik mesajı verdi hem de Samsun’da kendilerine bırakılan üç ilçenin adayının belirlendiğini ima etti. İsimler Mucur’un cebinde Samsun’da Adalet ve Kalkınma Partisiyle birlikte seçime girecek olan Milliyetçe Hareket Partisine bırakılan üç ilçede adayların belirlendiği öğrenildi....

MHP’de isimler belirlendi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’de isimler belirlendi!

Mehmet YAZICI / SAMSUN – BHA
Son olarak Samsun MHP Milletvekili İlyas Topsakal’la fotoğrafını paylaşan Mucur hem birlik mesajı verdi hem de Samsun’da kendilerine bırakılan üç ilçenin adayının belirlendiğini ima etti.

İsimler Mucur’un cebinde

Samsun’da Adalet ve Kalkınma Partisiyle birlikte seçime girecek olan Milliyetçe Hareket Partisine bırakılan üç ilçede adayların belirlendiği öğrenildi. Alaçam ve Asarcık’tan sonra Salıpazarı Belediyesi de MHP’ye bırakılmıştı. Önceki gün Ankara’ya giden MHP İl Başkanı Burhan Mucur’un genel merkezle yaptığı görüşmenin ardından adayların netleştiği ve sır gibi saklanan aday isimlerinin Başkan Mucur’un cebinde olduğu söyleniyor.

MHP’ye bırakılan ilçeler


Samsun’da Asarcık, Alacam ve Salıpazarı’nda aday çıkarması beklenen MHP, büyükşehir ve diğer 14 ilçede Cumhur İttifakı ortağı AK Partinin adaylarını destekliyor.  MHP’de üç ilçe adayının isimlerinin belirlenmesi için Ankara’da Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal ile birlikte istişareler yapan Başkan Mucur’un Genel Merkezde de adaylar üzerinde mutabakat sağladığı ifade ediliyor. Sır gibi saklanan isimlerin 15 Ocak’ta kamuoyuna açılanması bekleniyor.

Mucur birlik mesajı verdi


Başkentten eli dolu dönen İl Başkanı Burhan Mucur’un sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım da Samsun’da günün konusu oldu. Mucur MHP Samsun Milletvekili Prof. Dr. İlyas Topsakal’la birlikte çekilen fotoğrafın altına “Ankara Türkiye gibi Samsun’da Hazır. Bir ve birlikte azim ve inançla Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Teşkilatı olarak 2024 yerel seçimleri için  hazırız” diye yazarak MHP’de çatlak ses olmadığını vurgulayarak birlik mesajı verdi.

MHP’de isimler belirlendi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.