Çerkezköy’de kamuoyu araştırması; AK Parti’de Ali Çolak önde çıktı

Türkiye’de gözler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Partilerin adayları belli olmaya başlarken heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti aday adayları arasında yapılan bir kamuoyu araştırması sonuçları yayınlandı. Kamuoyu araştırması sonuçlarına göre ilk sırada Dr. Ali Çolak yer aldı. Araştırmada Ali Ertem ikinci, Abdullah Yekeler üçüncü sırada kaldı. Çerkezköy ilçesinde AK Parti’den belediye...

Çerkezköy’de kamuoyu araştırması; AK Parti’de Ali Çolak önde çıktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de gözler 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Partilerin adayları belli olmaya başlarken heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde AK Parti aday adayları arasında yapılan bir kamuoyu araştırması sonuçları yayınlandı.

Kamuoyu araştırması sonuçlarına göre ilk sırada Dr. Ali Çolak yer aldı. Araştırmada Ali Ertem ikinci, Abdullah Yekeler üçüncü sırada kaldı.

Çerkezköy ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Dr. Ali Çolak, Çerkezköy’ü ulaşım, yol, altyapı, imar gibi birçok sorununu çözüme kavuşturarak iyi bir yere getirmeyi hedeflediğini açıklamıştı. Vatandaşların yakından tanıdığı Dr. Çolak, “Çerkezköy’de güler yüzlü insanlar olmasını, kadınlar ve çocukların mutlu ve adil bir şekilde yaşaması için ciddi çalışmalar yapacağım” ifadelerini kullanmıştı.

SOKAK RÖPORTAJLARINDA AK PARTİ’DEN ALİ ÇOLAK İSMİ VURGUSU

Tekirdağ’ın incisi Çerkezköy’de Gazeteci-Yazar Adem Katılmış’ın “En Güvenilir Adayınız Kim?” sorusu üzerinden Çerkezköy halkı ile yaptığı sokak röportajlarında da AK Parti’den önde çıkan isim Dr. Ali Çolak oldu.

İşte o röportajlar;

Çerkezköy’de kamuoyu araştırması; AK Parti’de Ali Çolak önde çıktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.