Başkan Demir, ödül alan Ardahanlı gazetecileri tebrik etti

Başkan Demir, ödül alan Ardahanlı gazetecileri tebrik etti Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 23 Aralık’ta Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetince (DAGC) düzenlenen “Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması’nda dereceye giren Ardahanlı gazetecileri makamında ağırladı. Başarılarından dolayı Ardahanlı gazetecileri tebrik eden Başkan Faruk Demir, “Ardahan’ın tanıtımında basın mensupları önemli bir rol oynamaktadır. Topluma haber verip...

Başkan Demir, ödül alan Ardahanlı gazetecileri tebrik etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Demir, ödül alan Ardahanlı gazetecileri tebrik etti

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 23 Aralık’ta Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetince (DAGC) düzenlenen “Gazetecilik Başarı Ödülü Yarışması’nda dereceye giren Ardahanlı gazetecileri makamında ağırladı.

Başarılarından dolayı Ardahanlı gazetecileri tebrik eden Başkan Faruk Demir, “Ardahan’ın tanıtımında basın mensupları önemli bir rol oynamaktadır. Topluma haber verip bilgilendiriyorsunuz ama gazeteciliğin olmazsa olmazlarından biri topluma örnek olmak. Ne kadar kutsal bir mesleğin mensubu olduğunuzu biliyoruz. Daha güzel dünyaya kafa yoran, kalem oynatan, söz söyleyen tüm insanlar bizim için değerlidir. Ayrıca kentin tanıtımına katkı sunmanız çok önemli. Sizleri tebrik ediyorum. Başarınız Ardahan’ın başarısıdır’’ dedi.

Başkan Demir, ödül alan Ardahanlı gazetecileri tebrik etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.