Balıkesir’de kadın olmak

Balıkesir’de kadın olmak Balıkesir, tarih kokan sokakları ve sıcak insanlarıyla donatılmış bir şehirdir. Ancak bu şehirde kadın olmak coğrafi bir konumun ötesinde, daha derin bir anlam taşımaktadır. Deniz ve doğa ile iç içe, tarihle bezenmiş bu şehirde kadınlar kendi hikayelerini yazıyor! Sabahın erken saatlerinde, Güre’nin mistik atmosferindeki termal sularında kadınlar, bir yandan yaşamın yorgunluğunu atarken...

Balıkesir’de kadın olmak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de kadın olmak

Balıkesir, tarih kokan sokakları ve sıcak insanlarıyla donatılmış bir şehirdir. Ancak bu şehirde kadın olmak coğrafi bir konumun ötesinde, daha derin bir anlam taşımaktadır. Deniz ve doğa ile iç içe, tarihle bezenmiş bu şehirde kadınlar kendi hikayelerini yazıyor!

Sabahın erken saatlerinde, Güre’nin mistik atmosferindeki termal sularında kadınlar, bir yandan yaşamın yorgunluğunu atarken diğer yandan da birbirlerine destek oluyor. Şifalı suların atmosferi kadınlar arasındaki dayanışmayı ve paydaşlığı daha da güçlendiriyor. Kadınlar arasında kurulan bu güçlü bağlar, Balıkesir’in kadınlarını bir araya getiriyor ve aynı zamanda birbirlerinin hayatlarına dokunuyor.

Aynı sokaklarda büyüyen, aynı okullarda eğitim alan kadınlar, şehrin parklarında, kafelerinde buluşarak hayatın içinden renkli hikayeleri paylaşıyor. Balıkesir’de kadın olmak, birbirine sıcak bakışlarla gülümsemek, birbirine el uzatmak demek. Kentin tarihi ve doğal güzellikleri kadınların bir araya gelmesine vesile olurken, her birinin kendi benzersiz hikayesini paylaşmak demek.

 

Balıkesir’de kadın olmak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.