Balıkesir’in bu köylerine İstanbul’dan akın ediliyor

Balıkesir’in bu köylerine İstanbul’dan akın ediliyor Balıkesir, sıcak misafirperverliği, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir ilimizdir. İstanbul’a sadece 3 saat, Bursa’ya ise 1.5 saat mesafede olan Balıkesir, çevresindeki köyleriyle adeta bir doğa harikası sunuyor. İşte bu güzelliklerle dolu köylerden bazıları: Güre Köyü Deniz ve dağların buluşma noktası olan Güre Köyü, hem denize girebileceğiniz hem...

Balıkesir’in bu köylerine İstanbul’dan akın ediliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in bu köylerine İstanbul’dan akın ediliyor

Balıkesir, sıcak misafirperverliği, tarihi zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle ünlü bir ilimizdir. İstanbul’a sadece 3 saat, Bursa’ya ise 1.5 saat mesafede olan Balıkesir, çevresindeki köyleriyle adeta bir doğa harikası sunuyor. İşte bu güzelliklerle dolu köylerden bazıları:

Güre Köyü

Deniz ve dağların buluşma noktası olan Güre Köyü, hem denize girebileceğiniz hem de Kaz Dağları’nın eteklerinde doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz bir cennettir.

Pelitköy

Kapıdağ Yarımadası’nda konumlanan Pelitköy, temiz plajları ve eşsiz deniz manzarasıyla meşhurdur. Denizle iç içe olabileceğiniz bir destinasyondur.

Balıkesir’in bu köylerine İstanbul’dan akın ediliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.