Ercan: Plakalarda karekod uygulamasına geçtik

Ercan: Plakalarda karekod uygulamasına geçtik Yaşar TONBAK/ANKARA – BHA Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömer Ercan, araç plakalarından yeni yıl itibariyle “Kara Kodu” uygulamasına geçildiğini söyledi. Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömer Ercan, plakalarda “Kare Kodu “na geçilmesi yönünde, yaptığı açıklamasında şunları kaydetti: “Federasyonumuzun başlattığı bir çalışma ile plakalarda “Kare Kodu” uygulamasına bu...

Ercan: Plakalarda karekod uygulamasına geçtik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ercan: Plakalarda karekod uygulamasına geçtik

Yaşar TONBAK/ANKARA – BHA

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömer Ercan, araç plakalarından yeni yıl itibariyle “Kara Kodu” uygulamasına geçildiğini söyledi.

Beypazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömer Ercan, plakalarda “Kare Kodu “na geçilmesi yönünde, yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:

“Federasyonumuzun başlattığı bir çalışma ile plakalarda “Kare Kodu” uygulamasına bu gün itibariyle geçtik. Bu çalışma sahte plaka ve merdiven altı plaka verilmesinin de önüne geçmiş olacak. Sıfır araçlarda “Kara Kodlu” plaka basmaktayız. Bu plakaları ilerleyen zamanlarda, mevcut olan plakalarda değiştirilerek, merdiven altı plakaları önlemek amacıyla böyle bir uygulama getirildi. Bizim için biraz zor olacak mama, vatandaş için çok iyi bir uygulama. Bazen oluyor ki ara ara böyle gündeme geliyor. Taşıt tanımalarda çift plaka okudukça yoğunlaştı. Taşıt tanımada, aynı plakadan başka araçta, vatandaşta bulunması ve çeşitli yerlerden kaçması olasılığı yaşanıyor. Bunların önüne geçmek amacıyla, Kare Kodu, uygulamasına geçtik ve bundan böyle sahteciliğin, sahte plakanın önüne de geçilmiş olacak.”

Ercan: Plakalarda karekod uygulamasına geçtik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.