"Karaköprü Mevkinde Korkunç Kaza: Kurye Çalışanı Hayatını Kaybetti"

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde Karaköprü mevkiinde yaşanan elim bir kaza, özel bir kurye firmasında görevli Mehmet Nazif Yektir'in hayatını kaybetmesine neden oldu.

"Karaköprü Mevkinde Korkunç Kaza: Kurye Çalışanı Hayatını Kaybetti"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sipariş teslimi sırasında aynı yönde seyreden bir TIR ile karışan kaza, tanıkların ihbarıyla sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sonuçlandı. Ancak Yektir'in hastaneye kaldırılmasına rağmen, iki gün süren yaşam mücadelesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay, bölgede derin üzüntüye neden oldu.

kaza mağduru Mehmet Nazif Yektir'in yakınları ve arkadaşları, olayın yaşandığı tali yolda bulunan "DUR" levhasına rağmen TIR'ın durmadığını dile getiriyor. TIR'ın ana yola çıkmasıyla gerçekleşen kaza sonrasında gözaltına alınan sürücü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ancak bu durum, Yektir'in yakın çevresindeki endişeyi artırıyor. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma ise devam ediyor. Bu yeni gelişmeler, kaza ve ardındaki olayların netleşmesi açısından önem taşıyor.


Kaza sonucu hayatını kaybeden Mehmet Nazif Yektir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sevenleri ve yakınları, Yektir'i memleketi Şanlıurfa'da son yolculuğuna uğurladı.

"Karaköprü Mevkinde Korkunç Kaza: Kurye Çalışanı Hayatını Kaybetti"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.