Ertuğrul Gazi Konal En Başarılı Milletvekili seçildi

Anadolu Gazeteciler Platformu’nun yılın enleri ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ankara’da gerçekleştirilen ödül töreninde eğitim, siyaset ve medya alanında birçok ödül verildi. MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da ödül alan isimler arasında yer aldı. Platform tarafından Milletvekili Konal’a siyaset alanında yılın eni ödülüne layık görüldü. Milletvekili Konal ödül töreninde yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılına...

Ertuğrul Gazi Konal En Başarılı Milletvekili seçildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anadolu Gazeteciler Platformu’nun yılın enleri ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Ankara’da gerçekleştirilen ödül töreninde eğitim, siyaset ve medya alanında birçok ödül verildi.
MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal da ödül alan isimler arasında yer aldı. Platform tarafından Milletvekili Konal’a siyaset alanında yılın eni ödülüne layık görüldü.

Milletvekili Konal ödül töreninde yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılına vurgu yaparak, “Atalarımız, dedelerimiz bize bu emaneti teslim etti. Bizler de inşallah gençlere teslim edeceğiz. Cumhuriyetimiz ve devletimiz her zaman payidar kalacaktır. Bu başarı ödülünü bize layık gören Anadolu Gazeteciler Platformu ve jüri üyelerine teşekkür ediyorum. Genç bir siyasetçi olarak başardığımızı Türkiye ve Giresun’a gösterdik. Başarının en büyüğü dürüstlüktür. Dünyada ne kadar başarılı olunursa olunsun dürüst olmazsanız, ailenize, atanıza ve memleketimize faydanız olmazsa siz hiçbir zaman başarılı sayılmazsınız” ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Gazi Konal En Başarılı Milletvekili seçildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.