Ağrı’da eğitim ve sosyal hizmetler alanında iş birliği

Ağrı’da eğitim ve sosyal hizmetler alanında iş birliği Servet ARSLAN/AĞRI-BHA Kökrek, Baki’yi yeni görevinde kutlayarak, eğitim ve sosyal hizmetlerin toplumun gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Kökrek, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği içinde olacağız. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik eğitim ve sosyal destek hizmetlerini birlikte yürütmek, çocuklarımızın ve...

Ağrı’da eğitim ve sosyal hizmetler alanında iş birliği

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ağrı’da eğitim ve sosyal hizmetler alanında iş birliği

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

Kökrek, Baki’yi yeni görevinde kutlayarak, eğitim ve sosyal hizmetlerin toplumun gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Kökrek, “Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile iş birliği içinde olacağız. Özellikle dezavantajlı gruplara yönelik eğitim ve sosyal destek hizmetlerini birlikte yürütmek, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine katkı sağlamak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Baki de ziyaretten memnun kaldığını belirterek, Kökrek’e teşekkür etti. Baki, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yanındayız. Eğitim ve sosyal hizmetlerin birlikte verilmesi, toplumun refahı ve kalkınması için çok değerli. Ortak projeler ve faaliyetlerle bu alanda güzel işlere imza atacağız.” dedi.

Ağrı’da eğitim ve sosyal hizmetler alanında iş birliği

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.