Ardahan’da terör lanetlendi

Ardahan’da terör lanetlendi Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahan Ülkü Ocakları, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki terör saldırıları sonucu şehit olan askerlerimizi anmak ve terör örgütünü protesto etmek için etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılanlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine slogan attı. Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay, şehitler için toplandıklarını belirterek, teröre...

Ardahan’da terör lanetlendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan’da terör lanetlendi

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan Ülkü Ocakları, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki terör saldırıları sonucu şehit olan askerlerimizi anmak ve terör örgütünü protesto etmek için etkinlik düzenledi.

Etkinliğe katılanlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla terör örgütü aleyhine slogan attı. Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Kay, şehitler için toplandıklarını belirterek, teröre tepkilerinin süreceğini söyledi.

Şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır dileklerinde bulunan Kay, şunları kaydetti: “Şehitlerimiz ölmeselerdi, âşık olurlardı, şiirler yazarlardı. Öldüler şiirlerini gömdüler. Bir güzel kıza değil, bin cefaya güldüler. Kırmızı bir gül vermek vardı, Allah’ın emriyle ve peygamberin kavliyle vazgeçtiler. Onlar Allah’ın peygamberine komşuluğu seçtiler.” Etkinlik, Kongre Caddesi’nde yapılan yürüyüşünün ardından sona erdi.

Ardahan’da terör lanetlendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.