Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Etkinlik

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Şehit Olan Askerler İçin Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Akabinde Aşure İkramında Bulundu. Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Şehit olan Kahraman askerler için Jandarma Alay Komutanlığında Kuran-ı Kerim tilaveti ve akabinde Aşure İkramında bulundu. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL...

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Etkinlik

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Şehit Olan Askerler İçin Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Akabinde Aşure İkramında Bulundu.

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Şehit olan Kahraman askerler için Jandarma Alay Komutanlığında Kuran-ı Kerim tilaveti ve akabinde Aşure İkramında bulundu.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay ŞENGÖNÜL yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak Kuzey Irak’ta Şehit olan Kahraman askerlerimiz için Jandarma Alay Komutanlığında Kuran-ı Kerim tilaveti ve akabinde Aşure İkramında bulunduk.

Cenab-ı Allah kabul eylesin İnşaAllah. Vatanımız için göğsünü siper eden Kahraman askerlerimizin her daim yanındayız” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığından Anlamlı Etkinlik

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.