En pahalı Kırıkkale Plağı kimin ?

En pahalı Kırıkkale Plağı kimin ? Kırıkkale’li  söz yazarı Cengizhan Altıntaş’ın ‘Ağlama Değmez Hayat’ isimli şiiri, Mehmet Ilgın tarafından bestelenerek Türk Sanat Müziğine kazandırıldı. Şarkı Çok beğenildi. Birçok ünlü sanatçı okudu . Dönemin 45’lik plaklarında yerini aldı. Parça Kırıkkale ile bütünleşti. Ünlü sanatçılarından Zeki Müren, Barış Manço ‘Ağlama Değmez Hayat’ şarkısını 45’lik plaklara okudular. Plaklar...

En pahalı Kırıkkale Plağı kimin ?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En pahalı Kırıkkale Plağı kimin ?

Kırıkkale’li  söz yazarı Cengizhan Altıntaş’ın ‘Ağlama Değmez Hayat’ isimli şiiri, Mehmet Ilgın tarafından bestelenerek Türk Sanat Müziğine kazandırıldı.

Şarkı Çok beğenildi. Birçok ünlü sanatçı okudu . Dönemin 45’lik plaklarında yerini aldı. Parça Kırıkkale ile bütünleşti. Ünlü sanatçılarından Zeki Müren, Barış Manço ‘Ağlama Değmez Hayat’ şarkısını 45’lik plaklara okudular.

Plaklar yüz binler sattı. Kırıkkale’nin hafızasında olan bu şarkının ikinci el 45’likleri piyasada Zeki Müren’in okuduğu 250 TL ,Barış Manço’nun okuduğu ise  380 TL gibi ikinci el 45’lik  piyasasına göre yüksek bir rakamdan satışa sunulmuş durumda.

En pahalı Kırıkkale Plağı kimin ?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.