Çatışmada yaralanan askerleri ziyaret etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, üst bölgesinde gerçekleşen çatışmada yaralanan askeri personelleri ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı…. MİAHABER-BHA Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte üst bölgesinde gerçekleşen çatışmada yaralanan ve tedavileri devam eden askerlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. SAĞLIK DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI Hastane...

Çatışmada yaralanan askerleri ziyaret etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, üst bölgesinde gerçekleşen çatışmada yaralanan askeri personelleri ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı….

MİAHABER-BHA

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, beraberindeki heyet ile birlikte üst bölgesinde gerçekleşen çatışmada yaralanan ve tedavileri devam eden askerlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

SAĞLIK DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Hastane yetkililerinden askerlerin sağlık durumları hakkında bilgiler alan Vali Çelik, kontrollerinin yapıldığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek, taburcu olacak askerlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çatışmada yaralanan askerleri ziyaret etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.