Başkan Faruk Demir, “Yeniden Başlıyoruz”

Başkan Faruk Demir, “Yeniden Başlıyoruz” Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından tekrar aday gösterilmesi sonrası sosyal medya hesabından ikinci dönem için ‘hazırım’ mesajı verdi. AK Parti’nin elinden Ardahan Belediye Başkanlığını alan Demir,  görev süresi boyunca kente kazandırdığı dev projeler ile adından sıkça söz ettirmişti. Başkan Faruk Demir,...

Başkan Faruk Demir, “Yeniden Başlıyoruz”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Faruk Demir, “Yeniden Başlıyoruz”

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir,  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından tekrar aday gösterilmesi sonrası sosyal medya hesabından ikinci dönem için ‘hazırım’ mesajı verdi.

AK Parti’nin elinden Ardahan Belediye Başkanlığını alan Demir,  görev süresi boyunca kente kazandırdığı dev projeler ile adından sıkça söz ettirmişti. Başkan Faruk Demir, CHP Genel Merkezi tarafından aday gösterilmesi sonrası yaptığı açıklamada; “Her faninin ölmeden şu Ardahan’ı görsem dediği bir il yapmak için, ikinci kez sizlerle birlikte 5 yıl gece gündüz çalışmak üzere yola çıkıyorum. Eğitim, ekonomi, sağlık, turizm velhasıl yaşamın her alanında, hep en yukarıda olan bir Ardahan için, ben hazırım, buyurun başlıyoruz. Genel başkanım Özgür Özel ve parti meclisime bana duydukları güven için sonsuz teşekkürler. Hiçbir siyasal ayrım yapmaksızın, Ardahan’ın kazanacağı bir seçim ve 5 yıl olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Faruk Demir, “Yeniden Başlıyoruz”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.