Elvan Işık Gezmiş; Giresun dünya fındığına merkez olabilir

Elvan Işık Gezmiş; Giresun dünya fındığına merkez olabilir Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, bütçe görüşmeleri nedeni ile söz aldığı TBMM’de Giresun’un sorunlarını gündeme getirdi. Giresun’un yeteri kadar hizmet alamadığını vurgulayan milletvekili Gezmiş, ilde yaşayan insanların göçtüğüne dikkat çekti ve Güney Çevre yolu ile şehir girişine yapılacak olan...

Elvan Işık Gezmiş; Giresun dünya fındığına merkez olabilir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elvan Işık Gezmiş; Giresun dünya fındığına merkez olabilir

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, bütçe görüşmeleri nedeni ile söz aldığı TBMM’de Giresun’un sorunlarını gündeme getirdi. Giresun’un yeteri kadar hizmet alamadığını vurgulayan milletvekili Gezmiş, ilde yaşayan insanların göçtüğüne dikkat çekti ve Güney Çevre yolu ile şehir girişine yapılacak olan dal-çık’ı sordu. Elvan Işık Gezmiş, sağlık alanında da çok eksiğin bulunduğunu kaydetti.

“Dünya fındık merkezi kurabiliriz”

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, dünyanın en kaliteli fındığını yetiştirdiklerini ancak üreticinin maliyeti karşılayamadığını da belirterek dönüm başına verilen 170 liralık desteğin yetersiz kaldığını vurguladı. Gezmiş ”Milli Fındık Şurası” toplanmalı ve acilen bir politika belirlemeliyiz. Giresun’a dünya fındık merkezi kurabiliriz dedi.

Elvan Işık Gezmiş; Giresun dünya fındığına merkez olabilir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.