Fendoğlu: Devlet ihanet edeni de, hizmet edeni de unutmaz

Fendoğlu: Devlet ihanet edeni de, hizmet edeni de unutmaz Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya Türkiye Cumhuriyeti devleti mazluma Yunus olmasını da zalime Yavuz olmasını da iyi bilir. Kimlerin menfaati olmadan dimdik yanında olduğunu, kimlerin o yola kefenle çıkarak yürüdüğünü, kimlerin sırtından vurmayacağının bilincindedir.” dedi. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda 2024 yılı...

Fendoğlu: Devlet ihanet edeni de, hizmet edeni de unutmaz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fendoğlu: Devlet ihanet edeni de, hizmet edeni de unutmaz

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Türkiye Cumhuriyeti devleti mazluma Yunus olmasını da zalime Yavuz olmasını da iyi bilir. Kimlerin menfaati olmadan dimdik yanında olduğunu, kimlerin o yola kefenle çıkarak yürüdüğünü, kimlerin sırtından vurmayacağının bilincindedir.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda 2024 yılı bütçe görüşmelerinde MHP Grubu adına konuşma yaptı.

Şehit askerler için baş sağlığında bulunarak konuşmasına başlayan Fendoğlu, “Irak’ın kuzeyinde emperyalistlere taşeronluk yapan bölücü hain PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevimizdir. Bu coğrafyada var olacak isek devlet terörle mücadele eder, müzakere etmez. Allah kahraman askerlerimizi muzaffer eylesin” dedi.

Fendoğlu: Devlet ihanet edeni de, hizmet edeni de unutmaz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.