Bursa’dan Filistin’e Gönülden Destek Yürüyüşü

Bursa’dan Filistin’e Gönülden Destek Yürüyüşü Mine Köseler/Bursa-BHA Yürüyüş, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun öncülüğünde Fatih Sultan Mehmet Cami önünden başladı ve FSM Caddesi’nde devam etti. Yürüyüşe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, 7 Ekim’den bu yana İsrail ve Filistin arasında devam...

Bursa’dan Filistin’e Gönülden Destek Yürüyüşü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’dan Filistin’e Gönülden Destek Yürüyüşü

Mine Köseler/Bursa-BHA

Yürüyüş, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu’nun öncülüğünde Fatih Sultan Mehmet Cami önünden başladı ve FSM Caddesi’nde devam etti. Yürüyüşe Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Katılımcılar, 7 Ekim’den bu yana İsrail ve Filistin arasında devam eden savaşta 20 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğini hatırlatarak “Katil İsrail”, “Hamas’a selam, direnişe devam”, “Şehitler ölmez Vatan bölünmez”, “Kahrolsun PKK” gibi sloganlar attı. FSM Caddesi’ni dolduran vatandaşlar,Kur’an-ı Kerim okunurken duygu dolu anlar  anlar yaşadı.

 

Bursa’dan Filistin’e Gönülden Destek Yürüyüşü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.