Serhat Ardahanspor, taraftarını Giresun’a davet etti

Serhat Ardahanspor, taraftarını Giresun’a davet etti Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Bölgesel Amatör Liginde Ardahan’ı temsil eden Serhat Ardahanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Görelespor maçına taraftar desteği ile çıkmak istiyor. Serhat Ardahanspor kulübü, Pazar günü Giresun deplasmanında karşılaşacağı Görelespor maçına gidecek taraftarlara çağrıda bulunarak, “Pazar günü Görelespor ile yapılacak müsabakaya gelmek isteyen taraftarlarımız Cumartesi (bugün) en...

Serhat Ardahanspor, taraftarını Giresun’a davet etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat Ardahanspor, taraftarını Giresun’a davet etti

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Bölgesel Amatör Liginde Ardahan’ı temsil eden Serhat Ardahanspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Görelespor maçına taraftar desteği ile çıkmak istiyor.

Serhat Ardahanspor kulübü, Pazar günü Giresun deplasmanında karşılaşacağı Görelespor maçına gidecek taraftarlara çağrıda bulunarak, “Pazar günü Görelespor ile yapılacak müsabakaya gelmek isteyen taraftarlarımız Cumartesi (bugün) en geç saat 12.00’a kadar 0532 493 7245 nolu telefondan whatsapp üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor. İsmini kaydettiren taraftarlarımızla birlikte Pazar Sabah 03.00’de yola çıkılacaktır” ifadesinde bulundu.

Grubunun iddialı takımlarından biri olan Serhat Ardahanspor, yarın Giresun’da önemli bir maça daha çıkıyor. Hafta içi oynanan Arsinspor karşısında 1 puan alan bordo mavili ekip, liderlik iddiasına devam etmek için Görelespor maçından mutlak 3 puan almayı hedefliyor. Bunun için taraftarını Giresun’a davet eden Serhat Ardahanspor, maça gidecek taraftarların bugün öğlene kadar kulüp ile irtibata geçmesini istedi. Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta 11.’nci maçına çıkacak olan Serhat Ardahanspor, sıralamada 20 puanla 3. Sırada yer alıyor. Rakibi Görelespor ise bir maç eksiği ile 12 puanla 7. Sırada yer alıyor.

Serhat Ardahanspor, taraftarını Giresun’a davet etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.