Sokak köpekleri barınaklarına kavuştu

Sokak köpekleri barınaklarına kavuştu Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA Ardahan’ın en çalışkan Belediye başkanları arasında gösterilen görev süresince birçok projeye imza atan, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, son olarak Göle ilçe merkezi ve Köprülü Beldesinde sokak köpekleri için seferber oldu. İlçede son aylarda sayıları artan sokak köpeklerini kışın olumsuz koşullarından korumak için diyaloğa geçtiği STK’lar aracılığı...

Sokak köpekleri barınaklarına kavuştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sokak köpekleri barınaklarına kavuştu

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan’ın en çalışkan Belediye başkanları arasında gösterilen görev süresince birçok projeye imza atan, Köprülü Belediye Başkanı Yücel Akkoç, son olarak Göle ilçe merkezi ve Köprülü Beldesinde sokak köpekleri için seferber oldu.

İlçede son aylarda sayıları artan sokak köpeklerini kışın olumsuz koşullarından korumak için diyaloğa geçtiği STK’lar aracılığı ile bir TIR dolusu köpek kulübesini Göle’ye getiren Başkan Akkoç, 100 adet köpek kulübesi ve mamadan oluşan yardım için gönüllü STK’lara ve bağışçılara teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Köprülü Belde Belediye Başkanı Yücel Akkoç, ” Sokak hayvanları için kulübelerimiz geldi. Bir Can Bir Nefes Derneği Yeşim Bilek Hanıma Hemşerimiz Gazeteci Erhan Öztürk’e ve Zümrüt-ü Anka Gönüllülerine hem mama kapları hem de mama desteği verdikleri için kendilerine Teşekkür ediyorum.” dedi.

Sokak köpekleri barınaklarına kavuştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.