AK Partili Aday Adaylarından protokol ziyaretleri

AK Partili Aday Adaylarından protokol ziyaretleri MUĞLA/S.Cemal SÜZEROĞLU – BHA 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylık hazırlıklılarını sürdüren AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları; Harun Reşit Yiğit, Keramettin Yılmaz, Turhan Kovancı, M.Hikmet Selçuk, Özay Karagöz, Salih Eroğlu, Ömer Yıldırım ve Alper Kabasakal Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı, akabinde de İlçe...

AK Partili Aday Adaylarından protokol ziyaretleri

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Aday Adaylarından protokol ziyaretleri

MUĞLA/S.Cemal SÜZEROĞLU – BHA
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi adaylık hazırlıklılarını sürdüren AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları; Harun Reşit Yiğit, Keramettin Yılmaz, Turhan Kovancı, M.Hikmet Selçuk, Özay Karagöz, Salih Eroğlu, Ömer Yıldırım ve Alper Kabasakal Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı, akabinde de İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’nu ziyaret ettiler.
Ziyaretlerde Fethiye’ye yapılması gereken proje ve fikirlerden bahseden aday adayları, seçimin birlik ve beraberlik ve hoşgörü içinde geçmesini temenni ettiler.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş ve İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu aday adaylarına başarılar diledi.

AK Partili Aday Adaylarından protokol ziyaretleri

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.