Başkentin Beypazarı İlçesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi

Başkentin Beypazarı İlçesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi Yaşar TONBAK / ANKARA BHA Ankara’nın Beypazarı İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele müdürlüğü işbirliği çerçevesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi. Kaymakamlık Büyük toplantı salonunda düzenlenen seminere, kaymakam Vedat Yılmaz, Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, Jandarma Komutanı...

Başkentin Beypazarı İlçesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkentin Beypazarı İlçesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi

Yaşar TONBAK / ANKARA BHA

Ankara’nın Beypazarı İlçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele müdürlüğü işbirliği çerçevesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi.

Kaymakamlık Büyük toplantı salonunda düzenlenen seminere, kaymakam Vedat Yılmaz, Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, Jandarma Komutanı Yzb. Haluk Muharrem Uzun, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Murat Kılıç, Ramazan Arıkan, RAM müdürü Muhammet Elçi, ilçe Sağlık müdürlüğü personeli, Okul müdürleri, Rehber öğretmenler ve bazı görevliler ve anneler katıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele müdürlüğü biriminden gelen görevliler, “En iyi Narkotik polisi Anne” konulu seminerde katılımcılara, önemli bilgilendirmelerle birlikte, uyuşturucu madde nedir ?.Uyuşturucu maddeye başlama nedenleri ve madde kullanımının belirtileri gibi önemli bilgiler anlatıldı.
Görevliler, özellikle annelerin çocuklarını çok iyi takip etmelerini, bu durumun çocuğun hal, davranış ve tutumlarından de anlaşılabileceğini kaydettiler.
Görevliler, bağımlılık yapan, yada madde kullanımına yönelik bilgilendirmede bulunurken, bu anlamda mücadele merkezlerinin de bulunduğunu ve bağımlılık yapan maddelerin isim isim tanıtımında bulunarak aktarmaya çalıştılar..
Böylesi bir durumun anlaşıldığında, öncelikli olarak mücadele etmek, önlemek ve ilgili birimler ile temasa geçilerek, gerekli önlemlerin alınmasının sağlanmaya çalışılmasının önemime vurgu yapılırken, mücadele edilmez ise sonucunun hüsran olabileceğini bildirdiler.
Ayrıca, “UYUMA” uyuşturucu ile mücadele uygulamasının Cep telefonlarına indirilmesinin ve nasıl indirilmesi konusu ve bu çalışmaya verilen önemin bir göstergesi olduğu anlatıldı.

Kaymakam, “Çocuklarımızın bu bataklığa düşmesine asla müsaade etmemeliyiz”

Kaymakam Vedat Yılmaz, bu konuyu çok önemsediklerini ve bunun içinde böylesi bir seminerin düzenlenmesini uygun bulduklarını söyledi.

Bu anlamda kendileri dahil olmak üzere herkese görevler düştüğünü Belirten kaymakam Vedat Yılmaz, “Okul idareci ve yöneticileriyle görüşmelerimiz sürüyor. Rehber öğretmenlerimizle görüşmelerimiz sürüyor. Evlatlarımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı, öğrencilerimizi bu bataklığa düşmeden onları çok iyi takip etmeliyiz. Kimlerle oturup kalkıyor, Okula giderken nerelerden gidip geliyor. Okulda, rehber öğretmenlerimize, evde de anne ve babalara çok iş düşüyor ”dedi.

Kaymakam Yılmaz, Konunun önemine dikkati çekerek, “anlatılanlara bakıldığında, bu durumun çocuğun yada öğrencinin hal ve hareketleri ile davranış biçimlerinden anlaşıldığı ifade edildi. Çocuklarımızı, evlatlarımızı, öğrencilerimizi bu bataklığa düşmesine asla izin vermemeliyiz” ifadesinde bulundu.

 

Başkentin Beypazarı İlçesinde “En iyi Narkotik Polisi Anne” konulu seminer düzenlendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.